UA-53876628-1

 EXPOSITIES:

Galerie Montulet, gevestigd in Den Haag en Gouda heeft doorlopend een aantal van mijn vrolijke dieren uit "De dierenparade", bestaande uit kleine unieke bronzen dieren beelden in hun collectie.

Nu in Den Haag onlangs zelfs een twééde locatie van deze galerie is geopend is er ook gelegenheid om mijn werk in de prachtige tuin te tonen. Ik ben er héél blij mee om op het Noordeinde zelfs op twee locaties te worden vertegenwoordigd. 

http://www.galeriemontulet.nl

________________________________________________________________________

 

De aftrap bij een voor mij nieuwe galerie PJEZ UNIK in hartje Antwerpen, is genomen. Met de start van de expositie "Symphonica" welke ik samen met de kunstenaar Gabriële Willekens zal mogen vullen, zal in deze gezellige galerie doorlopend een deel van mijn beelden te zien zijn.  "Symphonica" loopt van 12 januari tot 7 februari. 

Heel erg leuk om met deze galerie te gaan samenwerken. Ik verheug me erop!

 http://www.pjezunik.com

FIRST ART FAIR: DE EERSTE KUNSTBEURS VAN HET JAAR!

De FIRST ART FAIR is een sprankelende nieuwjaarsbeurs voor hedendaagse kunst, met een breed spectrum aan kunst van hoog niveau. De tweede editie van de beurs wordt gehouden van woensdag 16 tot en met zondag 20 januari 2019.

Op de beurs vind je schilder- en beeldhouwkunst, glas, fotografie en juwelen van honderden gerenommeerde en jonge kunstenaars, verdeeld over de stands van circa 30 geselecteerde galerieën uit het hele land.




Vanaf 24 juni 2017 zal een deel van mijn werk worden geëxposeerd bij de exclusieve woonwinkel Slijkhuis Interieur Design in Winterswijk. Hier worden zowel schilderijen als bronzen beelden (ook voor in de tuin) getoond. Voor contact of openingstijden:  http://slijkhuis-interieur.nl

 

 

Vanaf juli 2016 kunt u een deel van mijn werk ook geëxposeerd zien bij de exclusieve woonwinkel "het Bovenhuys"  te Doesburg. Openingstijden: www.hetbovenhuys.nl.

Ook dit jaar zijn mijn beelden zien bij beeldentuin / galerie Mariënheem.  www.beeldentuinmarienheem.nl

 


i

Vanaf begin oktober zal mijn werk worden geëxposeerd door Galerie De Chene, Merksplas in België.  www.joopdechene.com

  



Galerie Paulette Bos in Arnhem: hier wordt het gehele jaar een deel van mijn werk geëxposeerd.  www.paulettebos.com

 


Grachten Galerie Utrecht: werk in stock